Novinky v jídelním lístku
Jídelní lístek jsme obohatili o několik nových jídel. Věříme, že Vám zachutnají.
JÍDLA Z HOVĚZÍHO MASA
„Stroganoff“
(svíčková na nudličky, žampióny, hořčice, vázané smetanou)
„Ohnivý špíz“
(svíčková na jehle připravená na grilu)
Biftečky ze svíčkové na zeleném pepři
SPECIALITY
Chilli con carne
(„Chilli con carne“ je odvozeno ze španělského „chile con carne“, které znamená chilli s masem. Tato mexická specialita je kořeněné dušené pálivé jídlo, které každý připravuje podle svého a je těžké určit, které „Chilli“ je to pravé. Hlavními přísadami u nás v Country saloonu jsou hrubě mleté hovězí maso, červené fazole, rajčata a samozřejmě chilli papričky. Přidává se také cibule, česnek, kukuřice, koriandr, římský kmín, třtinový cukr, pepř a sůl. Jako přílohu doporučujeme chléb nebo rýži.)
JÍDLA Z VEPŘOVÉHO MASA
Medové kotlety na grilu
„Greenhorn“
(vepřové nudličky na zelených fazolkách, cibule, rajský protlak)
Vepřové maso s ananasem
(vepřové maso na nudličky, ananas, paprika, pórek, rajský protlak)
JÍDLA Z KUŘECÍHO MASA
Kuřecí nudličky v sýrové omáčce
„Kuřecí oheň“
(kuřecí nudličky na kari s cibulí, kečupem, kapií a feferonkou – jedná se o často žádanou variantu „Kovbojského ohně“ připravenou z kuřecího masa)
Papriková kuřecí kapsa
(plněná šunkou a kápií, ve smetanové omáčce)
RYBY
Candát na kmíně
(filet s kůží, candát je jedna z nejchutnějších sladkovodních ryb)
Losos (podkovy) v máslové zelenině
SALÁTY
Caprese
(rajčata, více mozzarelly, čerstvá bazalka, olivový olej extra virgin a balsamikový ocet)
STUDENÉ PŘEDKRMY
Domácí utopenec, chléb
(utopence si nakládáme sami dle vlastní receptury)
Novinky od Country saloonu ze Dvora Králové nad Labem
Otevírací doba restaurace Country saloon ve Dvoře Králové
- pondělí - čtvrtek: 10:00 - 23:00
- pátek: 10:00 - 24:00
- sobota: 11:00 - 24:00
- neděle: 11:00 - 22:00
Naše restaurace je nekuřácká
Rezervace na telefonním čísle +420 499 321 596
Psi u nás v restauraci vítáni!
Nemusíte se obávat ani o své čtyřnohé miláčky! Jsou u nás také vítáni!!